temadagar.se logotype

Om oss

Temadagar.se har funnits sedan 2008 och är den ledande informationssidan som samlar temadagar och högtider att fira. Webbplatsen är skapad som ett inofficiellt register över alla de olika dagarna som finns att fira, allt från religiösa högtider till roliga påhittade dagar via mer uppmärksammade dagar. Det finns någonting att fira nästan varje dag, vill du fira någonting idag, titta i kalendern.

Syftet med webbplatsen är att hjälpa dig hitta temadagar som firas runt om i Sverige varje år. Detta gör vi genom att samla in information från olika källor som vi sedan presenterar hos oss. Saknas du någon dag eller information så skicka det till oss via e-postadressen nedan.

Temadagar.se drivs av Iteus EF vars uppgift är att hålla informationen kring alla dagar uppdaterade. För att kunna driva hemsidan är vår främsta inkomstkälla annonser vilket är både annonser från Google samt så kallade affiliatelänkar, det innebär att vi får betalt antingen för att du klickar på en av annonserna/länkarna eller genom köp du genomför efter att ha klickat på länkarna. Då vi lever på annonser önskar vi att du väljer att slå av AdBlocker när du besöker vår hemsida så att vi har möjlighet att driva den vidare.

All information om temadagarna är hämtad från internet, er besökare eller från någon av följande källor:

Kontakta oss

    Genom att använda detta formulär accepterar du att denna webbplats lagrar och bearbetar dina uppgifter.