temadagar.se logotype

Importera kalendern

På denna sida går vi igenom hur du går tillväga för att importera vår kalender i ett par av de vanligaste kalender-programmen:

Google Kalender
Gå till https://www.google.com/calendar/, där klickar du på den lilla pilen bredvid Andra kalendrar (långt ner till väster om du går in via datorn, i mobilen välj först Skrivbordsversion så kommer du hitta) och sedan på Lägg till webbadress, där fyller du sedan i adressen du har fått via SMS eller e-post.

Apple iPhone/iPad
För att lägga till kalendern i din iPhone eller iPad går du till Inställningar, där klickar du på E-post, kontakter, kalendrar, sedan klickar du på Lägg till konto…, efter det på Annat och sedan Lägg till prenumererad kalender där du fyller i adressen du har fått via SMS eller e-post.

Microsoft Outlook
För att lägga in kalendern i Microsoft Outlook går du till kalendervyn, Högerklicka på Andra kalendrar och välj sedan Lägg till kalender > Från internet. Där fyller du sedan i adressen du har fått via SMS eller e-post.

Övriga
I andra program; leta efter Prenumerera, Prenumerera på kalender, Lägg till webbadress eller liknande. Skriv där in adressen som du fått skickad till dig via SMS eller e-post.