temadagar.se logotype

Köp kalender

För endast 50kr har du möjlighet att få årets samt nästa års temadagar direkt i din digitala kalender i din smartphone eller på din dator. Det finns möjlighet att köpa kalendern med kort eller via SMS, de nedan hur du går tillväga. Vår .ics-fil är en kalenderfil som innehåller information om samtliga kommande temadagar för 2020 och 2021 som vi har vetskap om. Du kan lägga in adressen i bland annat Microsoft Outlook, iPhone och Google kalender för att sedan se alla temadagar direkt i din digitala kalender.


Köp kalender med kort:

Köp via kort hanteras av Stripe Inc., genom att betala med kort godkänner du att de samt, Iteus EF (som driver denna hemsida), hanterar de personuppgifter som du anger, som t ex e-postadress. Du kan läsa mer om vår integritetspolicy på länken längst ner på denna sida.

För att köpa vår kalender via kort för 50kr (inkl. moms) klickar du på knappen här nedan. Det är viktigt att du fyller i rätt e-postadress då du inom några minuter kommer få ett e-post med adressen som du kan lägga in i ett program som stödjer. Läs mer här om hur du gör för att importera länken i din kalender.

Köp kalender av temadagar.se

Fyll i din e-postadress och ditt kortnummer nedan för att genomföra köp av vår kalender för 2020-2021.


Köp kalender med SMS:

Köp via SMS hanteras av Paytechsystem Europe AB, genom att betala via SMS godkänner du att de, samt Iteus EF (som driver denna hemsida), hanterar dina personuppgifter, som t ex telefonnummer.
Du kan läsa mer om vår integritetspolicy på länken längst ner på denna sida.

För att köpa vår kalender via SMS för 50kr (inkl. moms) skickar du ett SMS med texten ”Temadagar 2020” (utan citationstecken) till 72550. Du kommer direkt att få ett SMS tillbaka med adressen som du kan lägga in i ett program som stödjer .ics-filer. Läs mer här om hur du gör för att importera länken i din kalender.


Kalender med temadagar

Skulle du stöta på något problem vid betalningen eller med adressen så tveka inte med att kontakta oss genom att skicka ett e-post till info@temadagar.se.