temadagar.se logotype

Min egen dag

Min egen dag är ett initiativ för att poängtera vikten av att ha en egen dag. Innebörden av ”En egen dag” kan varieras i all oändlighet och enbart fantasin (och i viss mån plånboken) kan sätta gränser, eller rättare sagt brist på fantasi. Min egna dag är den dag då vi ska tänka på oss själv, ta hand om oss själva och njuta av att vara oss själva.

En gyllene regel för en ”Min egen dag”:
BRA: Skjut upp det du inte behöver göra idag, gör nåt kul istället
OBRA: Gör det du skulle gjort i morgon redan idag så får du tid i morgon att göra det du skall göra i övermorgon osv.
BRA: Tänk efter före
OBRA: Tänka efter efter

Vi har just nu ingen information om när Min egen dag infaller nästa gång. Om du har information om dagen så kontakta gärna oss.

Min egen dag är instiftad av Stefan Nilsson.


Köp kalender med temadagar - För dig som vill kunna få alla våra temadagar direkt i din telefon eller dator.

Taggar:

Min egen dag